Sütlü Sebze Çorbası

Malzemeler:

1′er adet havuç, kabak, kereviz

1 çay bardağı konserve bezelye

2 su bardağı süt

2 çorba kaşığı un

4 su bardağı et suyu

1 çay bardağı ay çiçek yağı

Tuz, karabiber

Hazırlanışı:

Sebzeler soyulur, küp şeklinde doğranır, yarım çay bardağı yağda çevrilir. Diğer tencerede un ve yarım çay bardağı yağ pembeleştirilir. Üzerine süt ve et suyu katılır. Bir taşım kaynayınca yağda çevrilen sebzeler, tuz ve karabiber eklenir. Bir taşım daha pişirilir. Sıcak servis yapılır.

Sütlü Sebze Çorbası

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s