Zerreli Çorba

1 adet tavuk göğsü

6 su bardağı su

1 çay kaşığı tuz

Hamur için:

1,5 çorba kaşığı un

1 su bardağı soğuk su

1 çay kaşığı tuz

Tavuk minki doğranır. Üzerine su konur ve yumuşayana kadar haşlanır, tuz katılır. Bu arada soğuk suya un ve tuz eklenir, karıştırılır. Kaynayan çorbaya ufak bir kaşık yardımıyla cıvık hamurdan parça parça konur. Hamurlar pişince ocaktan alınır.

Zerreli Çorba

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s