Mantılı Ispanak Çorbası Tarifi

Yarım demet ıspanak

2 çorba kaşığı kıyma

Yarım su bardağı hazır mantı

1 soğan

1 çorba kaşığı tereyağı

1 çorba kaşığı un

5 su bardağı su

Derince bir tencerenin içinde kıymayı 5 dakika kavurun. Üzerine soğanı ve doğranmış ıspanakları ekleyip karıştırmaya devam edin. Üzerine unu serpip suyunu verin, mantıyı ilave edin. 20 dakika kadar pişmeye bırakın ve ocaktan alıp sıcak sıcak servis tabağına aktarın.

Mantılı Ispanak Çorbası Tarifi

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s