Nohutlu Pirinç Çorbası Tarifi

1,2 çay bardağı pirinç

1 su bardağı nohut

8 su bardağı et suyu

1 tatlı kaşığı tuz

1 tatlı kaşığı karabiber

Pirinç yıkanır, bir tencereye aktarılır. Üzerine 3 su bardağı su konur. Orta ateşte pirinçler şeklini kaybetmeye başlayana kadar haşlanır. Üzerine haşlanmış nohut, et, suyu, tuz ve karabiber eklenir. Birlikte bir taşım kaynatılır.

Nohutlu Pirinç Çorbası Tarifi

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s