Sebzeli Semiz Çorbası Tarifi

1 demet semizotu

1 adet iri havuç

1 adet iri patates

1 su bardağı nohut

1 adet soğan

1 çorba kaşığı salça

1 çorba kaşığı un

1 tatlı kaşığı tuz

8 su bardağı un

1 çorba kaşığı tereyağı

Soğan ince doğranır, tereyağında pembeleştirilir. Üzerine minik küp şeklinde doğranmış havuç ve patates katılır, 5 dakika kavrulur. Salça ve kıyılmış semizotu eklenir. 5 dakika sonra haşlanmış nohut, un, tuz ve soğuk su katılır. Karıştırarak kaynatılır. Sıcak servis yapılır.

Sebzeli Semiz Çorbası Tarifi

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s