Sebzeli Un Çorbası

1 çay bardağı un

2 çorba kaşığı tereyağı

1 adet patates

1 adet havuç

1 adet pırasa

8 su bardağı su

1 tatlı kaşığı tuz

Pırasa ufak halkalar şeklinde doğranır. Patates ve havuç minik küp biçiminde doğranır. Bir tencereye aktarılır. Üzerine mevcut su konur. Sebzeler yumuşayana kadar pişirilir. Başka tencerede un ve tereyağı kavrulur. Haşlanan sebzelere katılır, tuz serpilir. Karıştırarak bir taşım pişirilir.

Sebzeli Un Çorbası

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s