Somon Tava

Malzemeler

Somon Balığı

Tereyağ

Limon,Tuz

Yemeğin Tarifi

Balıklarınızı resimde göründüğü gibi yada dilerseniz farklı bir şekilde kesin ve kestiğiniz somon balıklarınızı tuzlayın.Tavayı ateşe koyduktan sonra bir miktar tereyağını eritin ve erimiş tereyağında somon balıklarınızı kızartın eğer kızartma yaparken tavanın kapağını kapatırsanız oluşan buharla birlikte balığınız daha lezzetli olacaktır.Balıklar piştikten sonra dilerseniz yanında limon ile servis yapın.Afiyet Olsun

Somon Tava

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s