Baharatlı Bal Kabağı Çorbası

1 kg soyulmuş bal kabağı

1 çay kaşığı köri

1 çay kaşığı toz zencefil

1 çay kaşığı karabiber

1 çay kaşığı pul biber

2 çay kaşığı tuz

1 çay bardağı krema

2 su bardağı su

Kabak kabaca doğranır bir fırın kabına konur. Üzerine baharatlar serpilir ve 200 derece fırında yumuşayana kadar pişirilir. Sonra robottan geçirilir, bir tencereye aktarılır. Üzerine su konur, bir taşım kaynayınca krema eklenir ve ateşten alınır.

Baharatlı Bal Kabağı Çorbası

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s