Buğday Çorbası

6 bardak tavuk suyu

1 kahve fincani bugday

1 kahve fincani misir

2 kasik sade yag

2 bas soğan

Beyazindan biraz tavuk eti

Bugday ve misiri aksamdan temizleyip bol suda islatin, iyice kabarsinlar, derin bir tencerede 2 kasik yag eritin, 2 bas soğani kabuklari soyulup yikandiktan sonra, çok ince dograyip tencereye atin, hafifçe pembelestirin ve 6 bardak tavuk suyunu da tencereye koyun, bugdayi, misiri ilave edin, eger varsa biraz tavuk eti didikleyin, hepsi iyice pisince bol limon ilavesiyle servis yapin.

ML® Buğdaylı Çorba için tıklayın

Buğday Çorbası

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s