Buğdaylı Lahana Çorbası

1 su bardağı buğday

1 adet soğan

Yarım beyaz lahana

1 çorba kaşığı tereyağı

1 çorba kaşığı salça

8 su bardağı su

1 tatlı kaşığı tuz

Buğday düdüklüde haşlanır. İnce kıyılmış soğan tereyağında çevrilir. Üzerine ince doğranmış lahana katılır, bir kaç dakika kavrulur. Sonra salça, tuz ve su konur.Kaynayana kadar pişirilir.

Buğdaylı Lahana Çorbası

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s