Fasulyeli Yoğurt Çorbası

30 adet taze fasulye

1 kase yoğurt

1 çorba kaşığı un

8 su bardağı su

1 tatlı kaşığı tuz

Üzeri için:

2 çorba kaşığı tereyağı

1 tatlı kaşığı pul biber

Fasulyelerin kılçıkları alınır, 1 parmak eninde doğranır. Az suda yumuşayana kadar haşlanır. Bu arada bir tencerede tuz, yoğurt, un ve tuz iyice karıştırılır. Üzerine haşlanmış fasulyeler katılır. Bir taşım birlikte kaynatılır. Servis sırasında yakılmış tereyağı gezdirilir.

Fasulyeli Yoğurt Çorbası

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s