Kolay Mantar Çorbası

15-20 adet kültür mantarı

2 çorba kaşığı un

5 çorba kaşığı sıvıyağ

1 tatlı kaşığı tuz

8 su bardağı su

Un ve yağ kavrulur. Üzerine su eklenir. Su kaynayınca tuz ve doğranmış çiğ mantar atılır. Mantar yumuşayana kadar pişirilir.

ML® Kaymaklı Mantar Çorbası için tıklayın

Kolay Mantar Çorbası

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s