ŞEHRİYELİ YAZ ÇORBASI

Ümit Usta

1 çay bardağı arpa şehriye

1 su bardağı yoğurt

2-3 diş sarımsak

Tuz

1 tatlı kaşığı kuru nane

3 çorba kaşığı sıvıyağ

4 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı tuz ilave edip, kaynatalım.

Arpa şehriyeyi ilave ederek, yumuşayıncaya kadar pişirelim.

Ocaktan indirip, soğuttuktan sonra içine sarımsaklı yoğurdu katıp, karıştıralım.

Üzerine tavada yaktığımız pul kırmızıbiberli ve kuru naneli sıvıyağı gezdirip, servis yapalım.

ŞEHRİYELİ YAZ ÇORBASI

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s