Yaz Ramazan Çorbası

1 kase aşureli yarma

2 kase yoğurt

5 adet taze soğan

6 su bardağı su

4 çorba kaşığı sirke

6 çorba kaşığı zeytinyağı

1 tatlı kaşığı tuz

Yarma haşlanır. Yoğurt, su ve tuz çırpılır. Soğuyan buğday, kıyılmış soğan, sirke, zeytinyağı eklenir ve servise sunulur.

Yaz Ramazan Çorbası

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s