Bougatsa nedir?

Bougatsa Girit mutfağının en popüler tatlılarından biri. Milföy hamurlarının içine bir çeşit muhallebi ve keçi peyniri ilave ediliyor. Sonra hamurlar kapatılıp fırında pişiriliyor ve üzerine pudra şeker serpiliyor. Bougatsa poğaçadan hayli farklıdır; irmik kreması veya taze keçi peyniri ile yapılan bir tatlıdır.

Bougatsa nedir?

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s