File Kervan Bonfile

Malzemeler

  • 640 gr bonfile
  • 200 gr mantar
  • 100 gr kaşar
  • 300 gr domates
  • 100 gr sivri biber
  • 50 gr sucuk
  • 50 gr çam fıstığı
  • 2 çorba kaşığı sıvı yağ
  • 2 adet ince ince doğranmış soğan
  • 1 çay kaşığı tuz ve az miktar karabiber
Tarif

  • İlk olarak bonfileleri rulo şeklinde ortadan ikiye yarıp, pişirin
  • Başka bir kapta çam fıstığını hafif kavurup, üzerine ince ince doğranmış soğanı ekleyin
  • Ardından sucuk, mantar ve sivribiberle birlikte kavurmaya devam edin
  • Son olarak domates ilave edip, bir müddet daha pişirin
  • Hazırladığınız karışıma, baharatını da kattıktan sonra,
  • pişmiş bonfilenin üzerine dökün
  • kaşar, domates ve biberle süsleyip fırına verin
  • Kaşar, bonfilelerin üzerinde iyice eriyince çıkartıp servise sunun

File Kervan Bonfile

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s