Sebzeli Kremalı Biftek

Malzemeler

  • 1 adet patates
  • 1 adet havuç
  • 4 çorba kaşığı bezelye
  • Yarım kilo biftek
  • 2 su bardağı Sıvı Krem Şanti-
  • Süt kreması
Tarif

  • Patates ve havucu küp küp doğrayın
  • Doğranmış sebzeleri ve bezelyeleri bir tencerede 10-15 dakika haşlayın
  • Fırın tepsisini yağlayın ve biftekleri dizin
  • Bifteklerin üzerine haşlanmış sebzeleri pay edin
  • Sebzelerin üzerine 1 su bardağı Sıvı Krem Şanti- Süt Kreması’nı yayın ve tepsiyi fırına sürün
  • 250 derecede fırında 35 dakika pişirin
  • Biftekleri fırından çıkarır çıkarmaz üzerine kalan 1 su bardağı Sıvı Krem Şanti-Süt Kreması’nı pay edin
  • Sıcak servis yapın

Sebzeli Kremalı Biftek

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s